Руслан Ханумак відповів, завдяки кому зміг таємно переїхати у США у розпал війни в Україні

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Руслан Ханумак втік у США - хто йому допоміг
Руслан Ханумак. Фото: instagram.com/hanumak

Комік із "Кварталу" прокоментував скандал щодо свого виїзду за кордон

Днями у Мережі розгорівся великий скандал — комік та актор Руслан Ханумак, який мав конфлікт з Олександром Волошиним, чкурнув у США та натякнув, що залишатиметься там жити. А от чи порушив він закон, перетинаючи кордон України, стало відомо тільки зараз.

Ексзірка “Кварталу 95” повідомив, що прилетів у США, де проживають його колишня дружина та маленький син. Проте здивуванням для багатьох став натяк знаменитості на те, що відтепер він не збирається повертатися в Україну. “Нехай я буду в очах багатьох зрадником, але мій син ростиме з татком. Ми знову разом,” — написав тоді Ханумак, через що зіштовхнувся з великою кількістю хейту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Трохи згодом Руслан повернувся у соцмережі та прокоментував, як він перетинав кордон в умовах широкомасштабної війни. Комік, який колись співпрацював з нинішнім президентом України, зробив це легально. Та у своєму дописі навіть назвав, хто саме йому з цим допоміг.

Ніколи не думав, що страшна хвороба з двох років у вигляді астми мені колись, як би це не звучало, зіграє на руку і дасть змогу побачитися з дитиною. У нас у сім'ї це від діда по мамі, і кому треба сказати "дякую" за виїзд, то це не президентові, із яким ми разом працювали лише на передвиборчій кампанії, а покійному дідові,
— написав Руслан Ханумак.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А поки одні тікають за кордон, інші знаменитості долучаються до лав Збройних сил України. Зокрема і комік Андрій Лузан вже незабаром розпочне військовий вишкіл.