"Сказав, що все вмію, хоча насправді тоді не вмів нічого": актор Євген Лісничий розповів, як став зіркою українського дубляжу

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Євген Лісничий, фото
Актор Євген Лісничий. Фото: пресслужба Нового каналу

Артист впевнено йшов до своєї цілі

Виконавець головної ролі в ситкомі Нового каналу "Голова" розповів про перший заробіток та роль, якою пишається найбільше. Детальніше про це читайте тут!

Знаменитості часто дивують шанувальників особистими історіями, пов'язаними з кар’єрою. Як намагалися закріпитись у великому місті, підпрацьовували де доведеться, стукали в усі двері, аби "обрости" зв’язками. Такі історії успіху мотивують! От і зірка серіалу "Голова" на Новому каналі Євген Лісничий вирішив розповісти про перший заробіток та початок кар’єрного шляху.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Хоч як дивно, моя перша робота була за майбутньою спеціальністю. Хоча це сталося ще у восьмому чи дев’ятому класі. Я ходив у театральний гурток, а в новорічні свята ми з колегами, якщо можна так сказати, вітали молодших дітей у садочках та інших закладах освіти. Я грав Діда Мороза, як тоді робили. Не скажу, що було весело, адже зайняло майже весь день. Та водночас і дивно. Бо ця практика не відбила в мене бажання бути актором (усміхається). Ось так я заробив свої перші 200 гривень. І це не могло не тішити,
— розповідає актор.

Далі Женя не шукав випадкових підробітків. Вирішив, що буде старанно вчитись і шукати роботу одразу за спеціальністю. Так і сталося:

Женя Лісничий розповів про свою першу роботу
Женя Лісничий. Фото: пресслужба Нового каналу
Дубляж та озвучка займає одне з головних місць у моєму житті. І саме ця сфера принесла перші серйозні гроші та дозволила почуватися матеріально впевненим у студентські роки. До речі, історія, як я потрапив у дубляж, доволі смішна. Якось зателефонував на одну зі студій і прямо запитав: "Вам не потрібні актори?". Мені відповіли, що потрібні. Я не розгубився і сказав, що готовий і все вмію. Хоча насправді на той момент не вмів нічого. Звісно, це побачили. Але за старання поставили "плюсик" і почали кликати на маленькі епізоди та гуртівки. Я почав набиратися досвіду, розширювати портфоліо, тому згодом почали пропонувати кращі ролі.

Євген Лісничий збився з рахунку, скільки персонажів озвучив за вісім років роботи. Але цифра точно перевалила за 500.

Улюблена роль — Елвіс в однойменному фільмі. Це була дуже скрупульозна робота. Дубляж тривав п’ять днів, я записувався на три мікрофони. А в одній зі сцен навіть запхав мікрофон до рота. Елвіс часто вигадував щось смішне. До речі, також вперше довелося зупинити запис, бо я посадив голос. Колеги кажуть, що в цьому фільмі звучу інакше, ніж будь-де. І то не може не тішити. Це справді роль, якою пишаюся,
— підсумовує зірка серіалу "Голова".
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що минулого року Женя Лісничий зняв відео, що набрало 2,5 мільйона переглядів. Дізнайтесь, як йому це вдалось.