Дорофєєва, Пивоваров, Терен та інші зірки приєднались до благодійного “пограбування” банку

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Атлас юнайтед 2024 - незвичайний розіграш від зірок
ATLAS UNITED 2024. Фото: instagram.com/atlasweekend

ATLAS UNITED 2024 зняв мотиваційний ролик у стилі голлівудського блокбастера та розігрує квартиру в Києві!

Найпопулярніші українські артисти та інфлюенсери знялись у яскравій пародії на голлівудський блокбастер “12 друзів Оушена”. Таким чином організатори найбільшого музичного фестивалю ATLAS UNITED 2024 разом з UNITED24 та MONOBANK мотивують українців активніше долучатися до мегазбору у 100 мільйонів гривень на дрони для ЗСУ.

У ролику знялись артисти DOROFEEVA, Артем Пивоваров, DANTES, Сергій Жадан, учасники гурту Курган & Agregat, блогер Міша Лебіга, засновник ATLAS Дмитро Сидоренко, співвласник  monobank Олег Гроховський, стендап-комік Василь Байдак, ветеран Олександр “Терен”, а також намальований персонаж Білий Пес.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За сценарієм артисти та інфлюенсери збираються разом аби пограбувати вигаданий банк. Навіщо це їм знадобилося? Аби задонатити на користь Збройних Сил України!

Збір для військових, які боронять нашу країну і наш обовʼязок підтримувати їх кожен день,
— говорить у відео один із зіркових “злодіїв” під час справи.

впливові та відомі особистості, а й представники соціально відповідального бізнесу, які запрошують всіх охочих взяти участь у розіграші крутих подарунків. Так, за донат кратний 200 грн, можна виграти квартиру в сучасному ЖК Нова Англія від Lun.ua та Royal House.  За донат кратний 100 гривень розігрують: ATLAS — 300 одноденних квитків, monobank: 36 платінум карток, Укрнафта: 72 подарунки, Аврора: 24 депозити на 2000 в магазинах Аврора, 12 сертифікатів на 1 місяць поїздок з Uklon (промокод на 30 поїздок зі знижкою в 150 грн на кожну), WhiteBIT: 12 VIP програм на місяць. Кількість донатів від однієї людини необмежена, тож чим більше донатів, тим більше шансів виграти корисні призи. Для донатів із карток інших банок варто вказати контактні дані в коментарях, щоб із переможцем могли зв'язатись у разі виграшу. Результати розіграшів будуть у телеграм-каналі ОГо!, правила конкурсу є також на сайті.

На шести сценах ATLAS UNITED 2024 з'являться понад 70 популярних артистів серед яких: SHARON DEN ADEL (WITHIN TEMPTATION), БУМБОКС, DOROFEEVA, АРТЕМ ПИВОВАРОВ, ONUKA, ЖАДАН І СОБАКИ, БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, DANTES, КУРГАН & AGREGAT, ДРУГА РІКА, LATEXFAUNA, MÉLOVIN та багато інших. Частиною програми стануть виступи коміків “Підпільного стендапу”. Кількість квитків на фестиваль обмежена.

Цьогорічний ATLAS UNITED 2024 відбудеться на території ТРЦ Blockbuster Mall з 19 по 21 липня. Людям з інвалідністю вхід на фестиваль безкоштовний. Також 15% з вартості кожного квитка, які можна придбати через застосунок monobank, перераховуватимуть на придбання роботизованих платформ через UNITED24 та забезпечення Збройних сил України дронами, зокрема на харківському напрямку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що зірка металу, вокалістка Within Temptation, вперше виконає пісні культового гурту в унікальному форматі на ATLAS UNITED 2024. Шарон ден Адель повертається в Україну, проте цього разу артистка готується запалити столицю в супроводі GosOrchestra та хору!