На Ірину Фаріон вчинили замах у Львові: що відомо про стан здоров'я мовознавиці

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ірина Фаріон отримала поранення внаслідок пострілу
Фото: instagram.com/iryna__farion

Про замах на Ірину Дмитрівну повідомили місцеві ЗМІ

Відома українська мовознавиця, колишня депутатка Ірина Фаріон, яка за рішенням суду повертається у Львівську політехніку, стала жертвою невідомого стрільця. Жінку поранили у Львові. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, місцеві львівські ЗМІ опублікували інформацію про те, що у Ірину Фаріон стріляли. Новина підтвердилася, і її вже встигли поширити українські Telegram-канали з офіційних повідомлень відомо що замах на Ірину Дмитрівну вчинив хлопець 20-25 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, про тяжкий стан Ірини Фаріон повідомив депутат міської ради Ігор Зінкевич. Telegram-канал Times of Ukraine повідомив, що стрілець 20-25 років підбіг до Фаріон, коли вона виходила з будівлі та вистрелив їй у голову. Відомо, що Ірина Дмитрівна завтра мала би їхати з родиною на відпочинок у Болгарію. Наразі, вона жива, але перебуває у вкрай тяжкому стані.

Ірина Фаріон отримала поранення внаслідок пострілу
Ірина Фаріон буквально за декілька хвилин після замаху. Скриншот

Зазначимо, що замах вже офіційно підтвердила поліція. Щодо стрільця, то за повідомленнями місцевих ЗМІ, він протягом кількох днів був помічений у дворі Фаріон. Його там бачили мешканці. Поліція наразі вживає усіх заходів, аби піймати чоловіка, що вчинив замах на колишню депутатку. Зазначимо, що Ірина Фаріон у питаннях війни та політикуму завжди відзначалася стійкою націоналістичною позицією.

Ірина Фаріон отримала поранення внаслідок пострілу в голову
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ірина Фаріон публічно посварилася з Вєркою Сердючкою. Хто кого подолав у цьому батлі?