Напад на Ірину Фаріон прокоментував очільник МВС Ігор Клименко: що він сказав

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ірині Фаріон стріляли в голову
Фото: Ірина Фаріон / Facebook

Наразі стан колишньої депутатки лишається важким

Відома українська мовознавиця та колишня депутатка Ірина Фаріон, на яку 19 липня скоїли замах, перебуває у тяжкому стані. Про замах на жінку висловився очільник МВС Ігор Клименко. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що наразі всі сили поліції направлені на те, щоб затримати стрільця, який вистрілив Ірині Дмитрівні в голову. Напад на мовознавицю вже кваліфікували як замах на умисне вбивство.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Про це заявив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Він додав, що поліція також працює над показами свідків та опрацьовує всі необхідні дані. Слова міністра цитує Telegram-канал Times of Ukraine.

Поліція, інші необхідні служби працюють на місці стрільби. Мають покази свідків, опрацьовують дані з камер відеоспостереження. Розкриття злочину в активній фазі. Систематично отримую доповіді від керівництва поліції про вжиті заходи та встановлені обставини
- повідомив Ігор Володимирович.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ірина Фаріон публічно посварилася з Вєркою Сердючкою. Окрім того, Фаріон критикував артистку за її мовне середовище.