Не врятували після замаху: Ірина Фаріон померла в лікарні

Знаменитості
662
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ірина Фаріон
Фото: Скриншот з відео

Лікарі відчайдушно боролися за життя колишньої депутатки, але доля розпорядилася інакше

Відома українська мовознавиця, блогерка та колишня депутатка Ірина Фаріон, на яку 19 липня вчинили замах, померла в одній з львівських лікарень. Подробиці - в нашому матеріалі.

Ірину Дмитрівну спішно госпіталізували після того, як невідомий чоловік 20-25 років вистрілив їй в голову. За той час, коли лікарі боролися за її життя, у колишньої депутатки зупинялося серце, однак ще жевріла надія на те що вона зможе вижити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Проте, цього не сталося. Смерть Ірини Фаріон зафіксували о 23:20. Їй було 60 років. Свій коментар стосовно кончини Ірини Дмитрівни дала керівниця анестезіологічної служби Першого медоб'єднання Львова Наталія Матолінець. Відео опубліковане на ютуб-ресурсі 24 каналу.

Вона зазначила, що пацієнтка поступила до лікарні з важкою проникаючою вогнепальною травмою головного мозку. Попри всі необхідні дії лікарів, їм не вдалося врятувати її життя і медицина виявилася безсилою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як напад на Ірину Фаріон прокоментував очільник МВС Ігор Клименко. Він зазначив, що це був замах на вбивство.