Анастасія Оруджова розчулила спогадами про дитинство в Запорізькій області: "Важко було з усіма розлучатися"

Знаменитості
724
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Анастасія Оруджова, фото
Фото: пресслужба

Анастасія Оруджова, яку побачите в 13-му сезоні шоу "Хто зверху?" на Новому каналі, пригадала, чому на літніх канікулах вважала себе улюбленою онучкою

Анастасія Оруджова, яка нещодавно розповідала, що допомагає їй розслабитися перед виходом на сцену, поділилась спогадами з дитинства. Детальніше читайте в нашому матеріалі!

З першого року повномасштабної війни всі говорять: "Ворог не забере в дітей дитинство". Тому дорослі усіляко намагаються забезпечити малечі освіту, дозвілля та відпочинок. Безпечні, наскільки це можливо. Найкращим рішенням на літні канікули є село в бабусі та дідуся. Так було колись і є зараз. Тож усі, хто має таку можливість, відправляють дітей за місто.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Такими спогадами зі свого дитинства за лаштунками ігрового шоу "Хто зверху?", поділилась українська гумористка Анастасія Оруджова:

З чотирьох моїх років ми з родиною проживали в Києві. А бабусі — одна в Запоріжжі, а інша в Запорізькій області. І от щойно закінчувався навчальний рік. батьки казали: "Настю, гарного тобі літа!" й відправляли на півтора місяця до однієї бабусі та на півтора до іншої. Пам’ятаю, що в переїздах я завжди плакала, бо важко було з усіма розлучатися. Щойно звикну, як потрібно їхати. Думаю, дітям це притаманно.

Настя обожнювала село. Вона була активною та доволі сміливою дитиною. Чи тому, що завжди мала компанію для пригод, чи тому, що почувалася улюбленою онучкою:

У мене є двоюрідна сестра Наталя. Ми з нею одного віку, тому круто було дружити. Завжди чекали рік між нашими зустрічами, коли знову будемо чудити. То витопчемо бабусині квіти, а потім ховаємось у кукурудзі. То ще щось втнемо й тікаємо. А ще пам’ятаю, як маленькою чітко розуміла, що я — улюблена онучка. Бо приїжджала лише на літо, а не була  завжди. Тому мене дідусь більше любив. І коли ми з сестрою робили якусь шкоду, то сварили тільки Наташу (сміється). А я була Настюша, найулюбленіша.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що дружина Євгена Кота розповіла, чому народжувала неприродним шляхом. Жінка зіткнулася з неабиякими труднощами.