Пообійматись та потупотіти ногами: зірка "Жіночого кварталу" Анастасія Оруджова розповіла, що допомагає їй розслабитися перед виходом на сцену

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Анастасія Оруджова, фото
Фото: пресслужба Нового каналу

Анастасія Оруджова дала поради, як побороти хвилювання перед виступом

Дивлячись будь-який телевізійний чи YouTube-проєкт, здається, що артистам взагалі не складно й не страшно на зйомках. Насправді ж усі знаменитості як один зізнаються: хоч скільки б досвіду зйомок чи виступів перед аудиторією було, все одно завжди є хвилювання. І в кожного існують способи, як його побороти .

Лайфхаками, які рано чи пізно можуть знадобитися кожному, поділилася зірка українського гумору Анастасія Оруджова. Зірка "Жіночого кварталу" дала кілька порад, які допоможуть зняти напругу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Перед виходом на сцену потрібно дуже активно подихати животом. Не грудною кліткою, як ми звикли. Наберіть багато повітря в живіт і видихніть його повністю. Повторіть це десь шість-сім разів. Також раджу сильно постискати собі руки, порозминати інші м'язи тіла, потупотіти ногами. Мене це справді розслабляє,
— розповідає Настя за лаштунками зйомок квіз-шоу Нового каналу "Хто знає?".

Дівчина ділиться, що в них із колегами з гумористичного тріо "Різні" є обов'язкове правило перед виходом на сцену. Ось, що вони роблять.

Ми завжди обіймаємося напередодні виступу. Раніше думали, що це класно діє, бо ми просто любимо одна одну. Але потім прочитали, що коли тебе сильно стискають, то відпускає емоційне напруження. А згодом, вже в "Жіночому кварталі", з'явилася ще одна прикольна традиція. Дівчата били мене по сідницях просто перед тим, як я робила перший крок на сцену. Так уууух,
— усміхаючись, додає Анастасія.
Учасники та ведучі шоу Хто знає
Фото: пресслужба Нового каналу

Дивіться квіз-шоу "Хто знає?" з Дашею Астаф’євою, Володимиром Дантесом та Фімою Константиновським 26 березня, о 20:00 на Новому каналі! Гостями другого випуску будуть Анастасія Оруджева та Олександра Машлятіна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше зірки "Нового каналу" розповіли, що робить їх щасливими . Для відомих акторок щастя — в дуже простих речах.