11-річний мільярдер: ЗМІ зʼясували, якими статками володіє старший син принца Вільяма та Кейт Міддлтон

Знаменитості
1 197
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Принц Джордж має на своєму рахунку понад 3 мільярди
Принц Джордж. Фото: Getty Images

І з часом статки принца Джорджа будуть тільки розширюватися

Декілька днів тому старшому сину принца Вільяма та Кейт Міддлтон виповнилося 11 років, у звʼязку з чим дружина майбутнього короля Великої Британії особисто зробила для нього офіційний портрет. Та мало хто знає, що у такому юному віці принц Джордж може похизуватися чималими статками. Про що саме йде мова — дізнавайтеся на Хочу!

Відомо, що принц Джордж є другим у черзі спадкоємців на престол Великої Британії, відразу після свого батька. А разом з тим він успадкує ще більше грошей. Проте, як повідомляє видання Mirror, навіть зараз 11-річний Джордж може похизуватися мільярдними статками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зараз чистий капітал принца Джорджа складає 2,9 млрд фунтів стерлінгів (близько 3,6 млрд доларів США). Зокрема мова йде про 133 000 акрів землі, розташованих у 23 графствах Великої Британії — їх оцінюють у 83 млрд фунтів стерлінгів, себто в 1 млрд доларів США. Окрім того Джордж успадкує від принца Вільяма герцогство Корнуольське і величезний портфель землі та нерухомості вартістю понад 1 мільярд фунтів стерлінгів, що забезпечить значний дохід спадкоємцю престолу. Зараз ця сума становить 21 мільйон фунтів стерлінгів на рік.

Та коли Джордж стане королем, він отримає доступ до всіх фінансових переваг титулу. В тому числі мова йде про кошти герцогства Ланкастерського — ще один великий портфель землі, майна та активів — і урядовий Суверенний грант.

Скільки грошей принц Джордж має на своєму рахунку
Принц Джордж. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше королівська сім'я видалила з офіційного сайту інформацію про роман принца Гаррі та Меган Маркл. На тлі постійних скандалів журналісти помітили дивні зміни на сайті британської королівської сім'ї.