"Дуже пишалася уособлювати незламність духу Олімпіади": Сальма Гаєк показала, як у костюмі факелоносця пронесла Олімпійський вогонь

Знаменитості
1 524
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Сальма Гаєк родемонструвала момент пронесення Олімпійського вогню
Фото: instagram.com/salmahayek

Кадри з урочистого моменту з Версаля артистка поширила у себе у фотоблозі

Вже завтра, 26 липня стартують Олімпійські ігри у Парижі у 2024 році. Як і під час попередніх ігор цього року до заходів перед відкриттям задіяли не тільки спортсменів і їхніх фанів, а й знаменитостей світового рівня. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, участь у дійстві взяли представники таких сфер як мода та кіно. До речі, однією із селебритіс, яка взяла участь у пронесенні факела з Олімпійським вогнем стала 57-річна мексикано-американська акторка Сальма Гаєк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На своїй сторінці в Instagram Сальма продемонструвала момент пронесення символічного вогню у стінах Версаля. Як бачимо з кадрів, на Гаєк був одягнений спеціальний костюм для факелоносців Олімпійського вогню.

Учора я мала честь нести Олімпійський вогонь – символ світла, надії, миру та єднання. Якщо ви вірите у ці цінності, знайте, що кожен крок ви пройшли разом зі мною. Передавши факел, я взяла участь в естафеті і дуже пишалася уособлювати незламність духу Олімпіади, яскраве світло, надію та єднання усіх,
- залишила підпис під роликом селебритіс.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Сальма Гаєк показала ідеальні пози для фото в купальнику, які завжди будуть актуальні. Отож, до вашої уваги швидкий майстер-клас позування біля басейну від зірки Голлівуду.