В розпал Олімпіади 2024 фехтувальниця з Єгипту виступала на 7 місяці вагітності: "Насправді нас було троє!"

Знаменитості
899
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Нада Хафез вагітна
Нада Хафез. Фото: Getty Images

Нада Хафез приховувала радісну новину до останнього

Єгипетська фехтувальниця Нада Хафез після участі в Олімпійських іграх 2024, де покажуть фільм про війну в Україні, приголомшила зізнанням: виявилося, 26-річна спортсменка виходила на поєдинки на сьомому місяці вагітності. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Новиною про вагітність Нада Хафез поділилася у себе в соцмережах. Цікаво, що фехтувальниця вирішила зробити вже після своїх боїв, аби не привертати до таких подій увагу публіки та акцентувати усю вагу на грі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Також варто зазначити, що на Олімпіаді 2024 Нада встановила особистий рекорд — це була її перша олімпійська перемога в карʼєрі. Фехтувальниця з Єгипту здолала американку Елізабет Тартаковскі з рахунком 15:13. У другому бою, в 1/8 фіналу, Хафез поступилася шаблістці з Південної Кореї Джон Ха Йон з рахунком 7:15.

На доріжці ви бачили двох фехтувальниць, але насправді нас було троє! Я, моя суперниця та моє маленьке дитя, яке скоро прийде в цей світ. Ми з дитиною вже пройшли крізь немалу кількість випробувань: що фізичних, що емоційних. Американські гірки, якими є вагітність, важкі самі по собі, але боротися за можливість зберігати баланс між життям і спортом було неабияк напружено, проте це було того варте. Я пишу цей пост, щоб сказати: мене переповнює гордість від того, що я заробила місце в 1/8 фіналу,
— повідомила шаблістка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Олімпійські Ігри у Парижі відвідала навіть Джамала. Українська співачка приїздила, аби виступити із закликами не забувати про руйнівну війну в Україні.