Наталії Могилевській — 49 років! Цікаві факти про співачку, яка колись грала в театрі та була двічі заміжня

Знаменитості
551
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Наталія Могилевська відзначає день народження, фото
Співачка Наталія Могилевська. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Дізнайтесь більше про зірку української естради

Якщо ви бачили наш календар зіркових іменинників серпня, то знаєте, що сьогодні, 2 серпня, свій день народження відзначає легенда українського шоубізнесу — Наталія Могилевська. З нагоди свята наша редакція зібрала найцікавіші факти про зірку, торкнувшись її біографії, кар'єри та особистого життя. Читайте!

10 цікавих фактів з біографії Наталії Могилевської

Наталія Могилевська зараз, фото
Наталія Могилевська. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Related video

Наталія Могилевська народилася 2 серпня 1975 року в Києві. Вік — 49 років. Знак Зодіаку — Лев. Вага — 72 кг, а зріст — 162 см.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що справжнє прізвище співачки — Могила. Але вона взяла псевдонім Могилевська, адже він, на її думку, звучить краще.

В молодості Наталія Могилевська була доволі активно та скандальною дівчиною, яка любила привертати до себе увагу. Про батьків зірки відомо не так багато. Тато Олексій Могила помер, коли вона була ще дитиною, але передав їй наполегливість та любов до праці. Майбутню співачку виховувала мама Ніна. Також в Наталі є старша сестра Оксана.

Як Наталія Могилевська виглядала в молодості, фото
Наталія Могилевська в молодості. Фото: соцмережі

За освітою Наталя — співачка та актриса. Вона закінчила два заклади — Київське естрадно-циркове училище та Київський інститут культури. 

Цікаво, що до того, як стати співачкою, Могилевська тривалий час була актрисою. Вона працювала в Театрі естради та в єврейському театрі "Штерн".

Сольна кар'єра Наталі розпочалась у 1995 році на "Червоній руті". Цього ж року Могилевська посіла перше місце на "Слов'янському базарі", а вже через два роки випустила перший сольний альбом "Ла-ла-ла", який став справжнім хітом.

У 2004 році Наталія Могилевська стала продюсеркою та ведучою програми "Шанс". Свою продюсерську діяльність вона продовжила на шоу "Фабрика зірок". Наталя також кілька сезонів була тренером вокального шоу "Голос Діти".

У 2007 році в житті Наталі сталась ще одна хвиля популярності. Разом з Владом Ямою вона взяла участь в мегапопулярному шоу "Танці з зірками". Зірка посіла друге місце. Через 10 років Могилевська знову повернулась на проєкт і вже в парі з Ігорем Кузьменком здобула перемогу.

Наталія Могилевська на Танцях з зірками, фото
Могилевська на "Танцях з зірками" у 2017 році. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Особисте життя зірки — доволі яскраве. Вона була двічі заміжня. Перший чоловік Могилевської — бізнесмен Дмитро Чалий. Їх шлюб тривав лише рік. Другий чоловік Наталі теж бізнесмен — Єгор Долінін. З ним вона прожила 5 років. Також співачка була в стосунках з продюсером Олександром Ягольником, а ще їй приписували романи з Владом Ямою, Владом Дарвіном, Максом Барських та іншими зірками. За словами Наталі, зараз в неї є коханий чоловік Валентин, але його персону вона не розкриває.

Перший чоловік Могилевської, фото
Наталія Могилевська і Дмитро Чалий. Фото: viva.ua
Наталія Могилевська і її перший чоловік, фото
Наталія Могилевська і Єгор Долінін. Фото: соцмережі

Попри те, що Наталія Могилевська була двічі, власних дітей вона не народила. Однак зараз зірка має двох доньок — Софію та Мішель. Їх вона удочерила під час повномасштабної війни.

Як виглядають доньки Наталі Могилевської, фото
Діти Наталі Могилевської. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про українську блогерку Таню Самбурську. Вона посварилась з рідною сестрою через своє розлучення.