"Одного зараз назвемо – образимо": Зеленський назвав українських спортсменів, які йому подобаються

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Володимир Зеленський зазначив, що в Україні багато достойних спортсменів
Фото: Скриншот Facebook

Володимир Олександрович відзначив чотирьох спортсменів

Шостий Президент України Володимир Зеленський, який зустрівся з актором Меттью Макконахі та запропонував йому приєднатися до United 24, дав розгорнуте інтерв’ю французьким журналістом. Під час бесіди медійники запитали лідера держави про українських спортсменів, які йому подобаються.

Президент дав розгорнуту відповідь на це запитання. Отож, під час розмови, яка була опубліковано на YouTube каналі Зе!Президент.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зеленський зауважив, що йому складно відповідати на таке запитання. Він не хотів би когось забути, адже в Україні багато хороших спортсменів. Відтак, Володимир Олександрович все ж таки відповів. Як виявилося, у його особливе ставлення до чотирьох громадян України, які добилися серйозних успіхів у спорті.

Та багато спортсменів. Одного зараз назвемо – образимо. Класний – боксер Хижняк. Зараз на Олімпіаді. Наш Жан Беленюк. Світоліна – молодець. Усик крутий, молодець
- резюмував Зеленський.

Дивитися з 46:10

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Президент Зеленський відреагував на ракетний удар російської армії по дитячій лікарні “Охматдит”. Разом з ним свою реакцію оприлюднила і його дружина, Перша леді України Олена Зеленська.