Зеленський відповів, кого варто було б звинувачувати у раптовій смерті Навального

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

16 лютого ЗМІ почали поширювати інформацію про смерть російського опозиційного діяча Олексія Навального. Не секрет, що політик був ведучим опонентом нинішнього президента рф володимира путіна, через що й опинився у вʼязниці. Однак, судячи з усього, чергова спроба кремля "прибрати" конкурента російського диктатора все ж таки завершилася успішно.

Смерть російського опозиціонера прокоментувало вже чимало впливових постатей по всьому світу. Свою думку стосовно цього висловив і президент України. Володимир Зеленський не сумнівається, що передчасна та раптова смерть Навального у стінах в'язниці – наслідки дій путінського режиму.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відповідну заяву Верховний Головнокомандувач Збройних сил України зробив під час спільної пресконференції з канцлером Німеччини Олафом Шольцом. Володимир Зеленський зазначив, що нинішньому президенту рф неважлива кількість людей, які можуть померти, аби репутація путіна не падала в очах народу, що піддався пропаганді. А оскільки Навальний був головним критиком російського диктатора, то ні в кого не лишається сумнівів, що саме він причетний до смерті опозиціонера.

Очевидно, він убитий путіним, як і тисячі інших закатованих, замучених, через одну цю істоту. путіну все одно, хто загине, аби тільки він зберіг свої позиції. Саме тому він не має зберегти нічого. Він все повинен програти, все втратити та відповідати за скоєне,

– сказав Зеленський.

Зеленський відповів, кого варто було б звинувачувати у раптовій смерті Навального - фото №1
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ЗМІ розсекретили імʼя нової коханки володимира путіна . Виявилося, російський диктатор кинув гімнастку Аліну Кабаєву заради нової фаворитки.

Головне фото: Getty Images