Принц Йорданії Хусейн і принцеса Раджва стали батьками: перше відео монарха з донечкою розлетілося Мережею

Знаменитості
1 220
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Принц Хусейн і принцеса Раджва
Принц Йорданії Хусейн і принцеса Раджва. Фото: instagram.com/alhusseinjo

53-річна королева Ранія стала бабусею!

У червні минулого року світ спостерігав за розкішним весіллям принца Йорданії Хусейна і його дружини, принцеси Раджва. А днями закохані поділилися ще однією радісною звісткою — у них народилася донечка. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Принц Йорданії Хусейн і принцеса Раджва вперше стали батьками. У пари народилася донечка, про що широкий загал сповістив королівський двір Йорданії, опублікувавши у соцмережах перше відео, як син королеви Ранії тримає на руках новонароджену.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Принц Хусейн бін Абдалла II та принцеса Раджва стали батьками дівчинки, яку назвали Іман бінт Аль-Хусейн. Відомо, що за традицією монархії, маля не є претендентом на престол Йорданії, оскільки монархом може бути тільки чоловік. Проте від цього королівський двір тішиться не менше, оскільки у стінах зʼявилося довгоочікуване маля, а 53-річна королева Ранія стала бабусею.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, чи справді Меган Фокс вагітна від свого колишнього нареченого Machine Gun Kelly. Адже в його останньому кліпі зірка позувала з помітно округлим животом.