Олімпійський чемпіон Томас Чеккон був змушений спати на вулиці через нестерпні умови проживання на Олімпіаді-2024 (ФОТО)

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Томас Чеккон, фото
Фото: instagram.com/ceccon_thomas/

Золотий медаліст Олімпіади облаштувався прямо посеред парку

Популярність — цікава штука… В один день ти стаєш одним з найгарячіших спортсменів Олімпіади, а вже іншого дня — ночує на вулиці. Саме це сталось з переможцем Олімпійських ігор Томасом Чекконом. Детальніше читайте далі в нашому матеріалі!

Плавець Томас Чеккон, який виграв золото на дистанції 100 метрів на спині та бронзу в естафеті 4х100 вільним стилем, був змушений спати просто неба в паризькому парку. Він влаштувався біля лавки та задрімав.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Італійського спортсмена сфотографував представник Саудівської Аравії в академічному веслуванні Хусейн Алірез. Як виявилось, це не жарт. Томас Чеккон справді спав на вулиці через незадовільні умови в Олімпійському селищі.

Олімпійський чемпіон Томас Чеккон спить на вулиці, фото
Томас Чеккон спить під лавкою. Фото: соцмережі
У селищі немає кондиціонерів, дуже спекотно, а їжа погана. Через це багато атлетів виїхали. Це не виправдання, а реальність, яка, можливо, не всім відома. Зазвичай я вдома завжди сплю вдень, але в селищі це неможливо,

розповів Чеккон.

Варто зауважити, що чимало учасників обрали жити за межами Олімпійського селища. Наприклад, баскетбольні збірні США та Греції оселилися в готелях. Український бронзовий призер з метання молота Михайло Кохан також був не в захваті від умов проживання, адже, за його словами, там було неймовірно спекотно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Крім того, в Мережі обговорюють вигляд турецького стрільця на Олімпіаді. Про його вигляд та успіх складають меми!