Відпочинок Ярослави Магучіх у спальному мішку став секретом "золотого стрибка" у фіналі Олімпійських ігор 2024

Знаменитості
1 975
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ярослава Магучіх відпочивала у фіналі Олімпіади
Ярослава Магучіх. Фото: Getty Images

Мережею розлетілися жарти щодо "сну" Ярослави Магучіх прямо під час змагань у Парижі

Дніпрянка Ярослава Магучіх, яку вкрай дивно зустрів наречений, виборола золоту медаль у стрибках у висоту на Олімпійських іграх цього року. Під час змагань вона знайшла час для відпочинку прямо на стадіоні, розташувавшись у спальному мішку. Це фото швидко стало вірусним у соцмережах, а користувачі моментально перетворили його на мем.

Проте варто зазначити, що “сон” Ярослави Магучіх був запланований не просто так. Виявилося, що таким чином українка розслабляла мʼязи перед стрибком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Алла Ликова, заступниця директора коледжу, де навчалась Магучіх, пояснила, що такий відпочинок важливий для запобігання застою крові в ногах і підтримки м’язів у теплі перед наступним стрибком. Про це повідомило “Суспільне”.

Це взагалі входить у фазу відновлення зі збереження теплової енергії. Розігрітій людині треба трішки відпочити, вона охолоне і їй знову треба грітися. Тобто це м’язи, і вона (Ярослава — ред.) їх, скоріш за все, зберігала в теплі, аби бути готовою в будь-який момент для стрибка,
— зазначила Алла Ликова.

Зазначимо, що не тільки користувачі Мережі відреагували на незвичайний відпочинок Магучіх. Навіть офіційна сторінка Олімпіади прокоментувала це з гумором.

Ти можеш бути розслаблений, але чи достатньо, щоб дрімати на фіналі Олімпійських ігор,
— йдеться у дописі.
Цікаво, як українській олімпійській чемпіонці Ярославі Магучіх вдається подрімати між стрибками? Вона рахує F16 в українському небі,
— йдеться в одному з Твіттів.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, на Олімпійських Іграх 2024 лучника переплутали з відомим репером. Навіть сам Мауро Несполі сміється з того, наскільки сильно він схожий з Емінемом.