Не чоловік, а мрія… Цукерберг подарував дружині статую з її зображенням: який вигляд вона має (ФОТО)

Знаменитості
837
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Марк Цукерберг і Прісцилла Чан, фото
Цукерберг зробив незвичайний подарунок дружині. Фото: instagram.com/priscillachan/

Мільярдер Марк Цукерберг не перестає дивувати свою кохану Прісциллу Чан

Рік тому в Мережі ходили чутки, що в Марка Цукерберга і Прісцилли Чан проблеми в стосунках через залежність мільярдера. Якщо це була й правда, то подружжя змогло подолати кризу. Днями власник Meta (Facebook, Instagram, WhatsApp) потішив кохану незвичайним подарунком — статуєю з її зображенням.

40-річний мільярдер Марк Цукерберг — не тільки успішний підприємець, а й дбайливий чоловік. Він замовив статую своєї дружини, щоб виразити свою любов до неї у стилі давніх римлян. Фото та відео скульптури, яка тепер прикрашає сад їхнього дому, Марк опублікував на своїй сторінці в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На знімках Прісцилла Чан позує поруч зі своєю статуєю в домашньому халаті та з чашкою кави. Скульптуру жінки створив маестро Деніел Аршам. Вона зображує Прісциллу в сріблястому одязі, що майорить на вітрі.

Повертаємо римську традицію створення скульптур своєї дружини,
— такими словами Марк підписав фото.

Що відомо про особисте життя Марка Цукерберга і Прісцилли Чан

Марк і Прісцилла познайомились на студентській вечірці у 2003 році, коли обоє навчалися в Гарварді. На перший погляд, Марк здавався Прісциллі типовим ботаніком, але вона все ж погодилася піти з ним на побачення й згодом зрозуміла, що кохає його.

Пара одружилась в травні 2012 року у своєму домі в Пало-Альто. У 2015 році в них народилась перша донька Максима, а згодом на світ з’явилися ще дві доньки — Августа та Аурелія.

Прісциллу Чан часто порівнюють з Попелюшкою. Її батьки, етнічні китайці, втекли до Америки з охопленого війною В'єтнаму в 1970-х роках у пошуках кращого життя. Чан змогла пройти в Гарвардський університет й здобула ступінь бакалавра з біології, ставши першою в родині з вищою освітою. Сьогодні вона працює педіатром і займається благодійністю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше ми розповідали, чому Марк Цукерберг та інші мільярдери не носять дорогий одяг. Дізнайтесь, в чому їхній секрет.