Аж смішно від такого штрафу: суд виніс вирок молодику, який напав на блогера Ніколаса Карму у центрі Львова

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Напад на блогера Ніколаса Карму у Львові: судове рішення
Ніколас Карма. Фото: instagram.com/nicolas_karma_official

Нападника на блогера Ніколаса Карму оштрафували на незначну суму, а сам він навіть не зʼявився на засіданні

У Львові Галицький районний суд розглянув справу щодо 21-річного Миколи Піскорського, який напав на відомого блогера Ніколаса Карму, використовуючи перцевий балончик. Інцидент стався у самому центрі міста на площі Ринок. Суд визнав Піскорського винним у дрібному хуліганстві та призначив йому штраф, сума якого викликає здивування.

Інцидент стався 18 травня у центрі Львова, коли 21-річний Микола Піскорський образив популярного блогера Ніколаса Карму на площі Ринок, після чого бризнув йому в обличчя перцевим спреєм. Відеозапис інциденту, який Ніколас Карма зняв та опублікував у соцмережах, швидко привернув увагу громадськості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На записі видно, як блогер намагається заспокоїти нападника і робить йому зауваження. Після інциденту Карма звернувся до поліції, яка оперативно встановила особу нападника та розпочала розслідування.

На Ніколаса Карму напали в центрі Львова: рішення суду

Згідно з оприлюдненою постановою Галицького районного суду, на яке посилається видання Zaxid.net, кримінальну справу проти Піскорського було перекваліфіковано в адміністративне порушення. Це стало причиною низького штрафу. Суддя Ольга Павлюк призначила Піскорському штраф у розмірі 170 гривень та стягнення 605 гривень судового збору. На судове засідання Піскорський не з'явився, однак рішення суду ще можна оскаржити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ніколас Карма розповів, чому вирішив стати блогером. Виявилося, що до того знаменитість мав величезні фінансові борги.