Ніколас Карма вперше прокоментував скандальне відео з чиновницею Львівської митниці, через яке її було звільнено

Знаменитості
1 417
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Юлія Дрига та Ніколас Карма
Фото: скріншот з відео

Блогер зізнався, чому на деякий час приховав ролик, який спричинив чимало обговорень у соцмережах

Постійна рубрика Ніколаса Карми “Скільки коштує look?” принесла блогеру чималу популярність у соцмережах. Проте одне з таких відео стало особливо скандальним . Адже виявилося, що інспекторка Львівської митниці Юлія Дрига живе явно не за власною декларацією, адже тільки одне її вбрання коштувало щонайменше втричі дорожче, ніж заробіток за увесь рік. То чому ж на тлі скандалу Ніколас Карма приховав славнозвісне відео — дізнавайтеся на Хочу!

Минулого тижня головна державна інспекторка відділу складського обліку Львівської митниці Юлія Дрига почала хизуватися брендовим вбранням та коштовними аксесуарами. Однак коли зʼясувалося, що подані декларації чиновниці явно не відповідають її розтратам — жінку було зі скандалом звільнено, а сама вона почала виправдовуватися, ніби усі її дорогущі речі — лише підробка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що на тлі такого скандалу і сам Ніколас Карма вирішив приховати опубліковане відео. Як тепер стало відомо, блогер зробив це на прохання Юлії. Однак коли чиновниця дала інтервʼю та все пояснила, вона знову звернулася до Ніколаса та зазначила, що за бажанням він може відновити ролик у своїх соцмережах.

Добре, що я на антидепресантах і мені море по коліна зараз. Ніхто мені не погрожує, все добре. Я його архівував, бо поважаю право на приватність своїх героїв і я таке робив вже декілька десятків разів. Я видаляв відео, тому що є різні ситуації. Людей хейтили й вони не могли з цим впоратись. Тут нічого такого немає,
— каже Ніколас Карма.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно львівський бомонд осоромився своїми "пожертвуваннями" на ЗСУ . Адже виявилося, що на благодійну вечірку організатори витратили більше, ніж назбирали на допомогу військовим.