Психолог-самозванець Спартак Суббота втік з України: вже відомо, де він намагається отримати статус біженця

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Спартак Суббота незаконно виїхав з України
Спартак Суббота. Фото: instagram.com/spartaksubbota

Про спроби Субботи виїхати за кордон вже почали писати доволі давно, проте вдалося йому зробити це тільки зараз

Медійний псевдопсихотерапевт та прихильник “руського миру” Спартак Суббота таки втік з України. Скандальний блогер виїхав за кордон під час війни, ба більше, вже навіть відомо, де саме він перебуває. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

12 серпня блогер-пліткар Богдан Беспалов у себе в Telegram-каналі повідомив, що Спартак Суббота незаконним чином виїхав з України. Оскільки псевдонауковець є придатним до військової служби, йому довелося заплатити чималий хабар прикордонникам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

При цьому варто зазначити, що Суббота перетнув кордон за українськими документами, а це значить, що у Європі він буде отримувати пільги саме як українець. Втім сам себе таким він не вважає, оскільки публічно возвеличує все російське та навіть диктатора рф путіна.

Спартак Суббота виїхав за кордон - де він зараз
Спартак Суббота втік за кордон. Фото: скриншот

Водночас наречена Спартака Субботи хоч і не позначала місце свого перебування у соцмережах, проте з її сторис швидко стало зрозуміло — з коханим-втікачем вона виїхала в Барселону. А тепер цю інформацію підтвердив Telegram-канал “Гувернантка”. Ба більше, як зазначає редактор, зараз Суббота в Іспанії активно займається оформленням документів, аби отримати статус біженця.

Спартак Суббота засвітився в Барселоні
Спартак Суббота втік в Іспанію. Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше на Спартака Субботу було відкрито кримінальне провадження. А все через те, що псевдонауковець брехав усім про свою психологічну освіту.