Ольга Харлан могла не виступити на Олімпійських Іграх 2024 через стан здоровʼя: "Я не могла їсти"

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ольга Харлан пожалілася на здоровʼя
Ольга Харлан. Фото: instagram.com/olgakharlan

Ольга Харлан відверто розповіла про проблеми зі здоров’ям під час Олімпіади в Парижі

Одна з найпопулярніших українських фехтувальниць Ольга Харлан, яка продала свою "олімпійську" шаблю заради допомоги ЗСУ, відверто розповіла про проблеми, з якими зіштовхнулася під час підготовки до Олімпійських Ігор. Виявилося, що на тлі стресу у спортсменки почалися серйозні проблеми зі здоровʼям, які могли б стати перешкодою до змагань. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Ведуча ТСН та 1+1 Марафон Марічка Падалко взяла ексклюзивне інтервʼю в олімпійської чемпіонки Ольги Харлан одразу після її повернення з Парижу. Розмова вийшла на офіційній сторінці ТСН на YouTube. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Харлан відверто зізналась, що протягом всього періоду підготовки до Олімпійських ігор в неї було багато проблем зі здоровʼя. У спортсменки почалися сильні приступи мігрені, які дуже заважали їй у тренувальному процесі та підготовці до змагань. 

Також чемпіонка зізналась, що схудла під час Олімпіади на 4 кілограми. Причиною зниження ваги був стрес і небажання їсти будь-яку їжу. Втім, навіть попри усе це Ольга Харлан гідно представила Україну та отримала золото.

Намагалась тренуватися з мігренню. Я боялась, що таке може статися на Олімпіаді. Я повинна фехтувати на Олімпіаді, я не можу просто взяти й відмовитись, бо в мене мігрень або я хворію. Це не про мене. 
Я не могла їсти, в мене був великий стрес. Я не спала нормально. Просто намагалася про це не думати,
— відверто зізналась Ольга.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно обранець Ольги Харлан заговорив українською. Італієць "розірвав" Мережу промовою про путіна!