"Міс Інтернешнл Україна 2023" Софія Згоба в обіймах красеня-француза знялась для елітного бренду хутра (ФОТО)

Знаменитості
2 277
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Софія Згоба в обіймах красеня-француза, фото
Фото: пресслужба

18-річна українка Софія Згоба позувала для рекламної кампанії легендарного французького бренду шуб

18-річна Софія Згоба, яка здобула титул "Міс Інтернешнл Україна 2023", продовжує завойовувати світ моди. Цього разу вона разом із французькою моделлю Вінсентом Оччоліні знялася для рекламної кампанії легендарного французького бренду шуб Milady. Пристрасні фото дивіться далі в нашому матеріалі!

Софія поєднує успішну кар’єру у світі моди з навчанням у престижному King’s College в Лондоні, де здобуває освіту реставратора, та благодійною діяльністю. Її співпраця з такими брендами як Dior, Bulgari та Gucci робить дівчину однією з найбільш перспективних молодих моделей на міжнародній арені.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

А днями дівчина знялась для Milady — бренду майже зі столітньою історією. Він є уособленням французької елегантності та розкоші й спеціалізується на створенні унікальних хутряних виробів, що вже давно стали символом вишуканого смаку та майстерності.

Міс Інтернешнл Україна 2023, фото
Фото: пресслужба
Міс Інтернешнл Україна 2023 Софія Згоба, фото
Фото: пресслужба

"Міс Інтернешнл Україна 2023" прикрасила нову рекламну кампанію марки в парі з красенем-французом Вінсентом Оччоліні. Зйомка, яку здійснив відомий фотограф Мірас Баян, відбулася у Каннах.

Софія Згоба, фото
Фото: пресслужба
Софія Згоба підписала контракт з Netflix, фото
Фото: пресслужба

А ще нещодавно стало відомо, що Софія Згоба підписала контракт з Netflix — і телешоу з її участю вийде на стрімінговій платформі вже у 2024-му році. Назва поки що тримається в секреті, але в промо-роликах за участі українки фігурує напис Celestial Council ("Небесна рада").

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми показували вам найгарячіші образи 21-річної Міс Всесвіт України Аліни Пономаренко. Дивіться, як одягається модель.