Незважаючи на присутність чоловіка, Олена Зеленська привітала повітряним поцілунком популярного бізнесмена та філантропа (ВІДЕО)

Знаменитості
800
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олена Зеленська раніше отримувала в подарунок від Говарда Баффета туристичні черевики
Фото: Olena Zelenska/Instagram | Олена Зеленська

Чоловік розцілував Олену у відповідь

Дружина шостого президента України Олена Зеленська, яка розповіла, на що готова після перемоги країни у війні, під час премії “Національна легенда України”, яка відбулася 22 серпня, здивувала своїм вчинком. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Олена Володимирівна надіслала повітряний поцілунок американському бізнесмену, філантропу та найбільшому приватному донору України Говарду Баффету. Цей момент вже розповсюдили на фан-сторінці першої леді.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цікавим є те, що Баффет після отримання цього поцілунку вийшов на сцену і сам розцілував Олену. Це сталося в присутності Володимира Зеленського, який спостерігав за тим, що відбувається із зали.

Як підсумок, перед тим як вручити Говарду нагороду дружина Зеленського зізналася, що раніше отримувала в подарунок від Баффета туристичні черевики. Насамкінець, Олена порівняла енергію Говарда із блискавкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олена Зеленська на День незалежності з'явилася у сорочці за майже 8 тисяч гривень. Особливо вражав символічний дизайн вишиванки.