Олена Зеленська зізналася, чи готова стати першою леді на другий термін

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Перша леді України Олена Зеленська, яка потрапила в ТОП-25 найвпливовіших жінок року, зізналася, що не хоче бачити свого чоловіка на посаді президента в майбутньому. Дружина Президента України сподівається, що він не балотуватиметься на другий термін, адже за останні кілька років вони практично не бачилися. Усі подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

У подкасті видання The Economist Олена Зеленська розповіла, яким уявляє час, коли її сім'я зможе знову знайти спокійне життя.  За словами першої леді, вона не хоче, щоб Володимир Зеленський балотувався на другий термін. Адже за період повномасштабної війни вона і діти практично не бачаться з Володимиром.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тож у майбутньому перша леді сподівається, що після перемоги України у війні їм вдасться провести більше часу в колі сім'ї. Сама вона б хотіла вирушити у відпустку на море.

Я не хочу, щоб він ставав президентом на наступний термін. Напевно, ми будемо повинні придумати щось нове.
Наша сім'я знову буде разом. Будемо жити разом, із чоловіком і дітьми. Весь час. Візьмемо відпустку і поїдемо кудись, навіть не знаю, куди завгодно, але разом, усі четверо. І ця відпустка буде довгою - цілий місяць. А вже після цього ми подумаємо, що робити далі, він і я,

- сказала Олена Зеленська.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також нещодавно ми писали, що Мережу підкорили фото першої леді України, зняті крупним планом під час офіційного заходу. Який зараз вигляд має Олена Зеленська -  дивіться у цьому матеріалі .

Фото: Getty Images