Цікавилися явно не навчанням: ці українські зірки пасли задніх у рейтингу кращих учнів школи

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Як Настя Каменських та Юрій Горбунов навчалися у школі
Хто з зірок погано навчався у школі. Фото: Instagram

Проблеми з оцінками та витівки – от якими насправді були шкільні роки українських зірок

Як відомо, чимало успішних та багатих людей погано навчалися в школі, а дехто її навіть не закінчив. Засновник компанії Inditex Амансіо Ортега кинув школу у 13 років, актор Бенедикт Камбербетч більше цікавився вечірками, тому провалив іспити після закінчення середньої школи, а засновник Microsoft Біл Гейтс принципово ігнорував всі гуманітарні предмети. Проте маючи власні інтереси та амбіції вони змогли досягти карʼєрних висот та прославитися на увесь світ.

Та серед українських знаменитостей теж є чимало тих, кого явно не цікавила школа, точні науки та домашня робота. Як пише РБК Україна, дехто з тих, кого зараз знає вся країна, погано навчалися у школі, прогулювали навчання, та списували домашку. Хто саме — дізнавайтеся нижче!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Настя Каменських

Співачка колись була зразковою ученицею, проте з шостого класу ситуація змінилася. Настя почала підробляти оцінки в табелі, адже найбільше проблем їй створювала алгебра. Натомість майбутня артистка полюбляла іноземні мови.

Катерина Павленко

Солістка "Go-A", також мала свої цікаві шкільні історії. До п’ятого класу вона вчилася добре, але після вступу до музичної школи втратила інтерес до навчання.

Злата Огнєвіч

Артистка згадує, що в школі більше цікавилася хлопцями, ніж навчанням. Часто прогулювала уроки та навіть самостійно організовувала собі додаткові вихідні. Та варто зазначити, що хоча точні науки їй не вдавалися, Злата любила літературу.

Ірина Білик

Зірка знаходила безліч способів пропустити заняття, організовуючи творчі вечори, що дозволяло їй не з’являтися на уроках. Її слабкими сторонами були фізкультура та точні науки, але це не завадило їй досягти успіху у творчій кар'єрі.

Юрій Горбунов

Телеведучий на початку навчання був відмінником, але в старших класах захопився рок-музикою. Тому до навчання у Юрія пропав інтерес, а от до власного гурту та друзів — зростав усе більше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Володимир Остапчук, Даша Астаф'єва та Надя Дорофєєва показала, як свого часу йшли в перший клас. Зірки поділилися власними спогадами про школу.