Євген Клопотенко зізнався, скільки витрачає на місяць

Знаменитості
1 715
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Євген Клопотенко зізнався, що найбільше витрачає на їжу
Фото: Євген Клопотенко / Facebook

Знаменитий кухар зізнався, що досі знімає житло

Знаменитий український кухар, переможець кулінарного шоу “МастерШеф” Євген Клопотенко, який розповів скільки грошей витрачає на одяг, зізнався скільки витрачає загалом на місяць. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, про свої витрати Клопотенко розповів на YouTube каналі Nabari. Отож, Євген зізнався, що донатить на потреби ЗСУ і не забуває допомагати батькам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, кулінар дав зрозуміти, що у нього є різні витрати. Окрім того, чоловік зауважив, що незважаючи на те, що він купив будинок, всеодно продовжує жити в орендованій квартирі. Зрештою, Клопотенко резюмував, що найбільше витрачає на їжу.

Я ж доначу, допомагаю батькам, ще у мене є різні витрати. На стандартні витрати у мене є 80 тис. грн: це квартира, асистент, машина й водій. У мене є три групи, які коштують 80–100 тис. грн. Є ще донати: у середньому це 100–150 тис. грн на місяць. Є допомога батькам: десь 50–60 тис. грн на місяць. На їжу я витрачаю дуже багато, я не рахую, але десь тисяч 50–60 на місяць я мінімум витрачаю. Я сам готую для себе. Я приходжу в магазин, і для мене це кайф – купити все, що я можу собі дозволити. На одяг я витрачаю десь 400 тис. Не буде в мене асистента, не буде продуктів, я зможу їсти і рис. У мене немає своєї квартири, я купив п'ять років назад будинок. Я знімаю квартиру. Та квартира, яку я хочу, коштує чверть мільйона, а зараз це не є актуальним,
- резюмував Клопотенко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що через багато років після перемоги, Євгену Клопотенку нарешті вручили кубок за тріумф на “МастерШеф”. Команда проєкту неочікувано потішила переможця п'ятого сезону, який дев'ять років чекав на свою нагороду.