Яка ж вона красуня! 50-річна українка Інна Фільштинська здобула перемогу на конкурсі "Міс Світу" (ФОТО)

Знаменитості
1 313
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Інна Фільштинська здобула перемогу на престижному конкурсі краси, фото
Інна Фільштинська. Фото: пресслужба

Ця перемога підкреслює не лише красу українських жінок, але й символізує силу та стійкість України

Харків'янка Інна Фільштинська здобула перемогу на престижному міжнародному конкурсі краси Ms. World International 2024 ("Міс Світу 2024") у категорії "Elite" — серед жінок віком 45+. Детальніше про перемогу та красуню, від якої важко відвести погляд, читайте тут!

Отже, 50-річна українка Інна Фільштинська стала однієї з переможниць конкурсу Міс Світу 2024. Сам захід пройшов у Маямі, де Інна не тільки насолоджувалась сонячними днями, а й гідно презентувала нашу країну на всесвітній платформі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Хто така Інна Фільштинська, фото
Українка Інна Фільштинська. Фото: пресслужба

Інна Фільштинська — успішна бізнеследі. Вона власниця компанії "Uniplast", яка понад 20 років виробляє пластикову продукцію для косметичної, фармацевтичної та побутової сфер. Попри повномасштабне вторгнення, її бізнес у Харкові продовжує працювати, забезпечуючи робочі місця. Інна має двох дітей — 19-річну доньку та 25-річного сина.

Інна Фільштинська виграла на Міс Світу 2024, фото
Українська бізнесвумен тріумфує на Ms. World International 2024. Фото: пресслужба

Красуня неймовірно рада здобутим титулом. Її мета — стати прикладом для багатьох жінок, а вік для цього — аж ніяк не перешкода.

Мені хочеться, щоб мій приклад надихнув інших жінок вірити в себе, любити себе, працювати над собою і не боятися змін у будь-якому віці, навіть після 45+. Жінкам варто знати, що ніколи не пізно починати щось нове,
— говорить Інна.
Інна Фільштинська виграла Ms. World International 2024, фото
Харків’янка Інна Фільштинська. Фото: пресслужба
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше "Міс Інтернешнл Україна 2023" Софія Згоба в обіймах красеня-француза знялась для елітного бренду. 18-річна українка позувала для рекламної кампанії легендарного французького магазину шуб.