Слідом за Євгеном Котом: Наталя Татарінцева та їх малесенька донька підхопили новий штам COVID-19

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Женя Кот та Наталя Татарінцева захворіли на COVID-19
Женя Кот та Наталя Татарінцева. Фото: instagram.com/tatarintseva.kot

Наталя Татарінцева розповіла про хворобу 2-місячної Леї та як минає їх родинний карантин

Відома українська танцівниця Наталя Татарінцева, дружина хореографа Євгена Кота, поділилася тривожними новинами про стан здоров'я. Вона і їхня малесенька донька Лея, якій лише два місяці, підхопили новий штам коронавірусу, яким напередодні захворів Євген.

У себе в Stories в Instagram Наталя розповіла, як відзначила перші симптоми у дитини. Зокрема у Леї зʼявився легкий кашель. Це змусило зіркове подружжя швидко звернутися до лікаря-педіатра для консультації та необхідних рекомендацій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Однак, за словами Татарінцевої, їхня донечка переносить COVID-19 досить спокійно, і лікарі обіцяють, що лікування буде успішним. Зіркова пара висловлює вдячність всім за підтримку в цей важкий час. Дні в родині Котів виявилися складними, але вони сповнені надії на швидке одужання.

Останні два дні були складними. Ковід, FLiRT нас не оминув. І ми відчули на собі 39,3. Ви мали рацію. Ізолюватися не було необхідності. Тепер ми теж це знаємо. Але змінили картинку — це позитивний момент,
— розповіла Наталя Татарінцева.
Наталя Татарінцева захворіла на COVID-19
Наталя Татарінцева. Фото: instagram.com/tatarintseva.kot
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше дружина Євгена Кота розповіла, чому народжувала неприроднім шляхом. Наталя Татарінцева зізналася, що для себе обрала кесарів розтин.