Колишній прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон розсекретив, на яке захворювання хворіла королева Єлизавета II

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Борис Джонсон розповів, якою була королева незадовго до смерті
Фото: Getty images

Чутки про онкологію королеви ширилися давно

Вже минуло трохи більше двох років як королева Єлизавета II, яка носила все життя одне й те ж намисто, відійшла в інший світ. Тоді досить широко обговорювалася смерть королеви, адже побутували чутки, що її з’їдало онкозахворювання.

Проте, в основному говорили про те, що Єлизавета померла через старість. Зауважимо, що інформацію щодо причини смерті королеви суворо охороняли. Однак, колишній прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон вирішив розставити всі крапки над “і”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, у своїх мемуарах політик зізнався, що Єлизавета страждала від невиліковної форми раку кісток. Про недугу королеви Борис знав майже рік, а лікарі своєю чергою побоювалися, що їй може стати гірше.

Цікаво, що за пару днів до смерті Єлизавети II Джонсон зустрічався з нею. Тоді він подав у відставку. Отож, Борис говорить, що навіть попри стан здоров'я королева мала ясний розум.

Вона здавалася блідою і більш згорбленою, а на руках і зап'ястях у неї були темні синці, ймовірно, від крапельниць або ін'єкцій. Але її розум, як сказав Едвард, був абсолютно не порушений хворобою, і час від часу в нашій розмові вона все ще щиро посміхалася та підносила настрій,
— пригадує Борис.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дружина Бориса Джонсона вразила фігурою в сукні від українського бренду. Одяг цього бренду полюбляє і дружина українського лідера - Олена Зеленська.