"Опудало": самопроголошена "королева ДНР" шокувала народ своїм "натуральним" виглядом (ФОТО)

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Аліна Андрієвська показалася без нарощеного волосся та фільтрів - як насправді вона виглядає
Аліна Андрієвська. Фото: instagram.com/koroleva_andrievskaya

Андрієвська показалася без нарощеного волосся та відмовилася від фільтрів в Instagram

Блогерка з окупованого Донецька Аліна Андрієвська, яка самостійно проголосила себе "королевою ДНР", показалася на публіку без фільтрів та штучного волосся. Її спроба довести, що ефекти краси не змінюють її зовнішність, що вже не раз постраждала від пластики, викликала справжню хвилю критики з боку підписників.

Відео, яке Андрієвська виклала на своїй сторінці в соцмережах, не залишило байдужими її підписників. Багато хто з них саркастично оцінив зовнішність колаборантки, не соромлячись у висловах. Користувачі порівнювали її з опудалом, акцентуючи на тому, що без фільтрів її вигляд сильно відрізняється від звичного образу в соцмережах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Коментарі на кшталт "опудало" та "фільтр не витримав" підтверджували розчарування підписників. Дехто саркастично додав, що блогерка, яка раніше стверджувала, що виглядає однаково з ефектами й без, фактично "почула" їхню думку. Однак силіконову долину ніхто окрім самої Андрієвської не оцінив.

Ви постійно запитуєте мене: "Чому я завжди користуюся фільтрами?" Ось сьогодні, спеціально за вашими проханнями, я проведу це трихвилинне відео без фільтрів і ви побачите, що різниці ніякої,
— заявила Андрієвська.
Самопроголошена міс ДНР показала, як виглядає без фільтрів
Самопроголошена міс ДНР. Фото: скриншот

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що відомо про родинні зв'язки Евеліни Андрієвської з самопроголошеною "міс ДНР". Невже помічниця Миколи Тищенка дійсно має родинні звʼязки з колаборанткою?