Учасниця 12-го сезону "Холостяка" про патріотизм українців: "Більше немає патріотичного настрою"

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Марина Голд виїхала з України після початку широкомасштабного вторгнення
Фото: instagram.com/marynagold1

Марина Голд поділилася враженнями від поїздки додому

Харківська косметологиня Марина Голд, яка свого часу брала участь у 12-у сезоні реаліті “Холостяк”, головним героєм якого був Алекс Топольський, після широкомасштабної війни переїхала до США.

До речі, цього літа українка вперше з початку вторгнення приїжджала додому. Після того, як вона повернулася назад у Америку, то зробила кілька заяв. Зокрема, Голд зауважила, що в Україні більше немає патріотичного настрою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зауважимо, що Марину дуже засмутив настрій українців. Вона порівняла те піднесення, яке були на початку війни та той настрій, який в Україні настрій панує зараз.

Мене дуже засмутив настрій українців, які вже дуже заморені від цієї всієї ситуації. Весь патріотизм, який нас згуртовував на початку війни, і був, і відчувався, і просто він стояв, то зараз цього вже патріотичного настрою майже немає,
- сказала харків'янка в інтерв'ю Олицькій.
Я зустрілася з людьми, які в медицині, які оперують хлопців на передовій, які допомагають, волонтерять. Я також бачилася з військовими, які безпосередньо беруть участь у воєнних діях в Україні. І, на жаль, у всіх вже немає ніякого терпіння. Те, що відбувається з фінансуванням всього, з витоком фінансів - це все вже всіх дуже дратує і понижає патріотичний дух в Україні. У мене хірург, який працює і лікує бійців, він за свої кошти купував машинку для пересадки шкіри. Це хіба нормально? З таким фінансуванням грошей постійно немає. Тобто у людей, які реально в цьому всьому варяться і вимушені віддавати своє життя, час, ризикувати, вони не можуть отримати просто елементарне. Знаряддя, та навіть елементарне взимку мерзли, бо не було нормальної кількості шкарпеток. Просто жесть, я вважаю. У мене просто немає слів. Наскільки я люблю Україну, ціную кожен клаптик її землі і мені все дуже дорого, і наскільки я розчарована в тому, що відбувається в плані політики і фінансування.
- резюмувала Марина.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Гайтана вразила патріотичними кадрами 6-річної доньки, яку вдягнула у вишиванку. Отож, на ролику видно що Сапфір-Ніколь позує у білій сукні-вишиванці з червоними квітами.