Патріотичне виховання понад усе! Гайтана вразила кадрами шестирічної доньки, яку вдягнула у вишиванку (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська виконавиця Гайтана, яка нині проживає не в Україні, похвалилася перед своїми фоловерами маленькою донькою. Подробиці - в нашому матеріалі.

44-річна співачка у себе в Instagram-stories розповсюдила ексклюзивне відео шестирічної доньки Сапфір-Ніколь. Як бачимо з кадрів, дівчинка танцює та усміхається на камеру на фоні спортивного майданчику. Гайтана показала, як попри те, що знаходиться далеко від України, прищеплює любов доньці до батьківщини. Отож, на ролику видно що Сапфір-Ніколь позує у білій сукні-вишиванці з червоними квітами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Патріотичне виховання понад усе! Гайтана вразила кадрами шестирічної доньки, яку вдягнула у вишиванку (ФОТО) - фото №1

Варто відзначити, що з рідного дому родина виїхала на початку повномасштабної війни рф і України. Однак, поки що, 44-річна знаменитість воліє не говорити де осіла зі своїм офіційним чоловіком, продюсером Олександром Смартом.

Швидше за все, родина Гайтани мешкає  у Швейцарії. Про це говорить те, що її коханий публікував знімки з швейцарської музичної студії "Powerplay Studios".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Гайтана опублікувала фото в колі родини. Знаменита виконавиця за останні роки суттєво змінилася.