Більше не "хороша дівчинка". Марина Боржемська здивувала прихильників провокативним зізнанням

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Марина Боржемська, фото
Марина Боржемська любить ділитись власними переживаннями з прихильниками. Фото: instagram.com/uzelkova.marina

Відома фітнес-тренерка вирішила відверто поділитись своїм досвідом з підписниками

Марина Боржемська, яка нещодавно прокоментувала зізнання сина про погрози від Вʼячеслава Узелкова, звернулася до своїх підписників у соцмережах з несподіваним зверненням. Детальніше читайте в нашому матеріалі на Хочу!

Відома фітнес-тренерка та блогерка вирішила, що настав час припинити бути "хорошою дівчинкою". У своєму пості Марина Боржемська поділилась роздумами щодо того, чому не варто намагатись усім догоджати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зірка зізналась, що й сама пережила етап, коли намагалася всім догодити. Але зрозуміла, що так можна дуже швидко втрати себе:

Перестань бути "хорошою дівчинкою"! Бути "хорошою" — це часто означає бути зручною для інших, але чи зручно тобі самій? Коли ми прагнемо всім догодити, стаємо занадто м’якими й поступливими, втрачаємо щось дуже важливе — себе. Я розумію про що я кажу. В мене також був період, коли я намагалася бути хорошою для всіх. Але! Твої бажання та потреби не менш важливі! Ти маєш право говорити "ні", вибирати, чого хочеш ти, а не що зручно для інших.

Боржемська також наголосила, що постійне прагнення бути досконалою виснажує. На її думку: "життя — це не про те, щоб бути зручною. Це про те, щоб бути щасливою".

Прихильники Марини підтримали цей допис. Ось, як вони відреагували в коментарях: "100% правильно", "Дуже цінні слова для кожного", "Бути справжнім, в цьому і є секрет щастя".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом колишній чоловік Марини досі не може відпустити її після розриву. Нещодавно В'ячеслав Узелков звинуватив Боржемську у тому, що через неї він роками не спілкувався з мамою.