Марина Боржемська зізналася, чи погодиться піти на весілля Вʼячеслава Узелкова

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Не так давно відомий боксер В'ячеслав Узєлков заявив, що має намір одружитися зі своєю коханою, яку не показує публіці . А що думає на цей рахунок його колишня дружина Марина Боржемська – дізнавайтеся далі!

В інтервʼю для YouTube-канала "Люкс ФМ" Марина Боржемська зізналася, чи привітала ексчоловіка із заручинами. Виявилося, після гучного розлучення фітнестренерка не підтримує звʼязок з боксером, тому і не стала писати йому слова привітання. Тому Марина зазначила, що навіть у разі, якщо отримає від колишнього запрошення на весілля, то відмовиться бути гостею.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водночас Боржемська підкреслила, що їх діти іноді спілкуються з татом. Тому вони, скоріш за все, будуть присутні на святкуванні.

Ми не спілкуємося, тому я не змогла його привітати. Діти його привітали, бо в них є своє спілкування між собою в месенджері.
Мене не цікавить особисте життя Слави. У мене своє життя, у нього своє. Нехай у нього все буде чудово. Я тільки порадію. Якщо він запросить на весілля, то діти підуть, а я – ні,

– зізналася Марина Боржемська.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Марина Боржемська відверто зізналася, чому 22 роки прожила з чоловіком-аб'юзером . Колишня Вʼячеслава Узелкова розповіла, що переживала у стосунках з ним.