Історія повторюється: Чарльз III відтворив з Каміллою традицію, яку раніше робив з принцесою Діаною

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Королева Камілла та король Чарльз III - візит до Австралії
Королева Камілла та король Чарльз III. Фото: Getty Images

Королівський візит до Австралії став символом спадковості Чарльз III повторив особливий жест через 40 років

Король Великої Британії Чарльз III повторив жест, який 40 років тому зробив з покійною принцесою Діаною, яка є мамою його двох синів — принца Вільяма та принца Гаррі. Хворий на рак монарх зробив це заради вшанування королівських традицій. Що саме викликало такий резонанс — розповідаємо на Хочу!

Разом із королевою Каміллою Чарльз III здійснив перший офіційний візит до Австралії в новому статусі. Під час церемонії підписання важливого історичного документа — Біблії та книги молитов, король Чарльз повторив дії, які здійснив ще у 1983 році з тодішньою дружиною, принцесою Діаною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цей жест символізував спадкоємність королівських традицій. Варто відзначити, що та ж сама книга була підписана королевою Єлизаветою II у 1954 році. Це надає особливої історичної значущості моменту, адже кожен монарх залишає свій слід у цій важливій події.

Король і королева перебували в Австралії протягом шести днів. Це перший візит монарха до Австралії з часів правління Єлизавети II, яка востаннє відвідала континент у 2011 році.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що король Чарльз зароблятиме на туристах, які хочуть побачити місце смерті Єлизавети ІІ. Син покійної королеви наважився показати охочим, як насправді виглядають покої членів королівської родини.