Король Чарльз зароблятиме на туристах, які хочуть побачити місце смерті Єлизавети ІІ: що відомо

Знаменитості
3 696
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Чарльз III та Єлизавета II
Фото: Getty Images

Син покійної королеви наважився показати охочим, як насправді виглядають покої членів королівської родини

150 фунтів — і ви можете дізнатися, в яких умовах живуть члени королівської родини. Ось, який сюрприз підготував чинний король Великої Британії для усіх фанатів монархів. Чим так особлива ідея Чарльза III, який зараз бореться з раком , аби пускати туристів до замку, де останні дні свого життя провела королева Єлизавета II — розповідаємо на Хочу!

Якщо найближчим часом ви планували подорож у Шотландію, то для усіх туристів є чудова нагода пройтись по замку Балморал, який є частиною резиденції королівської сімʼї. А особливим він є як мінімум тому, що саме в цьому історичному місті померла королева Єлизавета II, ну а як максимум — побачити колекції акварелей Чарльза III, розкішний гардероб монархів та навіть покої, у яких залишаються члени королівської родини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що екскурсії з гідом, які будуть доступні туристам з 1 липня по 4 серпня, будуть першими з моменту завершення будівництва замку в 1855 році. Як повідомляє видання Daily Mail, квитки будуть коштувати 150 фунтів, проте їх буде обмежена кількість. Планується, що пускати на екскурсії будуть групи по 10 людей, але не більше 4-х раз на день.

Ви дізнаєтесь про походження замку та про те, як його любить королівська родина. Подорожуйте в часі від моменту придбання Балморалу королевою Вікторією та принцом Альбертом до сьогоднішнього дня. Ви побачите, як кімнати в замку сьогодні використовують король і королева та інші члени королівської родини,
— сказано на сайті.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, у другу річницю війни Чарльз III звернувся до українців зі зворушливою промовою . Король Великої Британії зазначив, що пишається героїзмом та мужністю нашого народу.