Помер відомий американський режисер, який підтримував Україну та зняв фільм про війну

Знаменитості
516
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Аарон на початку війни висловив підтримку Україні
Фото: Getty images

Причиною смерті стала хвороба

Днями інформаційний простір розірвала сумна новина про смерть відомого продюсера та режисера. На 52-у році із життя пішов популярний американський режисер та кінопродюсер Аарон Кауфман. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що Кауфман підтримав Україну у війні з російським режимом та зняв стрічку “Суперсила” (робота розповідала про вторгнення російської армії). Про це повідомило авторитетне видання Variety з посиланням на продюсера Чеда Верді, який багато років працював разом з режисером.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відомо, що останні дні свого життя Аарон провів у Лас-Вегасі. Також повідомляється, що причиною смерті Кауфмана став серцевий напад. Як зазначалося раніше, Кауфман, став однією із закордонних зірок, які різко засудили дії Кремля по відношенню до України. Ба більше, у день вторгнення він перебував у Києві. Потім ще деякий час чоловік залишався в українській столиці.

Кауфман досить багато часу провів з Володимиром Зеленським та назбирав потрібну кількість матеріалу для документального фільму про війну. Нагадаємо, що у стрічці “Суперсила” знявся актор Шон Пенн. До речі, цю картину показали на кінофестивалі Берлінале у лютому 2023 року. Окрім того, “Суперсила” була нагороджена американською телевізійною премією Еммі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як помер басист легендарного гурту "Воплі Відоплясова". Олексія Мельченка, як виявилося, не стало понад тиждень пому.