Зі штурмової бригади на поле: Віктор Розовий став зіркою львівського дербі (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Віктор Розовий відкрив матч "Карпат" і "Руху"
Віктор Розовий. Фото: instagram.com/viktor.rozoviy

Поранений захисник України Віктор Розовий відкрив матч "Карпат" і "Руху" першим ударом

21 жовтня на "Арені Львів" відбулося львівське дербі між футбольними клубами “Карпати” та “Рух”, у рамках української Прем’єр-Ліги. Матч розпочався з особливої події — перший символічний удар по м’ячу виконав відомий військовий та артист Віктор Розовий, який нині проходить реабілітацію.

Боєць 3-ої окремої штурмової бригади ЗСУ, який брав участь у визволенні Київщини та Херсонщини, а також у битві за Бахмут, отримав поранення під Авдіївкою й наразі проходить реабілітацію. Та це не завадило Віктору Розовому вийти на поле та зробити перший удар по м’ячу на своєму новому транспортному засобі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Перед стартом гри вшанували пам’ять загиблих українських захисників хвилиною мовчання, після чого пролунав Державний Гімн України. Символічний удар Розового став початком запеклої боротьби на полі.

Щодо самого матчу, перемогу здобули гравці “Карпат”. На 43-й хвилині першого тайму бразильський легіонер Жан Педрозу забив вирішальний гол, який забезпечив біло-зеленим перемогу з рахунком 1:0.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно колишній військовослужбовець ЗСУ та гуморист Віктор Розовий потрапив до аналога російського Миротворця. Реакція коміка виявилася не менш дотепною, ніж факт існування російської бази.