Пластичний хірург оцінив зірок на Met Gala 2024: хто з них завдячує своєму схудненню популярному препарату

Зіркова краса
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Кім Кардаш’ян 2024, фото
Фото: Getty Images

Чимало відомих людей використовують препарат від діабету 2-го типу “Оземпік” для схуднення, але насправді це погана ідея

Раніше ми писали, що зірка “Рятувальників Малібу” порушила власне правило заради Met Gala 2024. Та, виявляється, щоб мати розкішний вигляд на цьому заході, деякі знаменитості навіть вдалися до використання відомого медичного препарату.

Деякі зіркові красуні мали на Met Gala 2024 худіший вигляд, ніж зазвичай. Тож лос-анджелеський пластичний хірург Гарі Мотикі зробив припущення, хто саме міг використовувати для схуднення популярний серед знаменитостей препарат “Оземпік”. Про це пише Daily Mail.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дженніфер Лопес

Прихильники відмітили, що на заході зірка мала дуже худий вигляд. Втім, на думку експерта, такий вигляд Джей Ло може бути пов’язаний як з різким схудненням через використання препарату, так і зі стандартною втратою ваги.

Дженніфер Лопес  2024, фото
Фото: Getty Images

Лана Дель Рей

Вага зірки коливається протягом багатьох років. Але, на думку багатьох прихильників, її нещодавня втрата ваги, яка сталася менш ніж за рік, може бути пов’язана з прийомом “Оземпіку”.

Мотикі також підозрює артистку в тому, що вона схудла завдяки препарату. А все тому, що її зміни відбувалися надто швидко. Експерт також припустив, що у зірки могло бути “Оземпічне обличчя” і, щоб відновити втрачений об’єм та виглядати молодшою, вона могла використати філери.

Лана Дель Рей 2024, фото
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Джессіка Біл

За словами самої акторки, скинути достатню кількість ваги, щоб влізти у сукню, їй допоміг прийом ванни з 9 кг морської солі.

Так, ця сіль може допомогти комусь трохи зменшити об’єм талії, сприяючи виведенню вологи з організму. Але багато лікарів радять не використовувати її з цією метою - вона може викликати зневоднення, що може призвести до численних ускладнень.

Хірурги припустили, що “Оземпік” міг допомогти Джессіці отримати струнку фігуру. Як потенційний доказ того, що вона схудла, вони вказали на її тоншу талію, порівнюючи це з останньою появою Біл на балу у 2013 році. Водночас експерти додали, що знаменитість завжди була досить худою та в гарній формі, а тонус її рук, за словами Мотикі, свідчить про те, що акторка тренується.

Джессіка Біл 2024, фото
Фото: Getty Images

Кім Кардаш’ян

Переглядаючи фотографії знаменитості, експерт відразу ж сказав: “Талія від “Оземпіку”!. За його словами, “її талія виглядає тоншою, ніж ми бачили раніше”.

До речі, Кім не вперше звинувачують у використанні препарату для схуднення. Так, у 2022 році її також звинуватили у використанні “Оземпіку”, щоб влізти у сукню Мерилін Монро.

Тоді Кім розповіла, що схудла на 7 кг протягом трьох тижнів. Вона стверджувала, що досягла цього, уникаючи вуглеводів та харчуючись лише овочами та білками, а також бігаючи на біговій доріжці та двічі на день одягаючи костюм для сауни.

Кім Кардаш’ян 2024, фото
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що вибічило експертів Met Gala 2024. Читайте про це - у цьому матеріалі .