Невже зробив ліпосакцію? Пластичні хірурги оцінили зовнішність Тома Круза (ФОТО)

Зіркова краса
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Том Круз, фото
Фото: Getty Images

61-річний актор не виглядає струнким та підтягнутим, як раніше

Том Круз, який ще недавно зустрічався з росіянкою , вразив прихильників зовнішнім виглядом. Думки експертів розділилися: одні вважають, що йому зробили косметичну операцію, інші - це прояви процесу старіння. Більше про це - далі у матеріалі.

Нещодавно до Мережі потрапили фотографії Тома Круза з відпочинку на пляжі в Іспанії. На них помітно, що шкіра на животі та грудях актора має в’ялий вигляд. Це спровокувало справжню дискусію, до якої також долучилися пластичні хірурги, інформує Daily Mail.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пластичний хірург Девід Гілл із Чикаго вважає, що актор міг зробити ліпосакцію. Ця операція проводиться задля відсмоктування жиру з різних частин тіла.

Експерт зазначив, що коли людина втрачає вагу природним шляхом, з плином часу брижі та нерівності шкіри зменшуються. Водночас при ліпосакції шкіра не встигає так швидко зменшитися. Тож обвисла шкіра Круза може вказувати на те, що він вдався до такої операції.

Том Круз, фото
Фото: twitter.com/GentNewsCom

Водночас інший експерт - хірург та дерматокосметолог з Нью-Йорку Говард Собел - не впевнений щодо перенесення Томом Крузом операції. Так, обвисла шкіра актора може бути пов’язана з природним старінням і, зокрема, втратою еластичності та тонусу шкіри.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавно ми писали, що Дженніфер Лопес похизувалась ідеальним пресом на репетиції. Поглянути, який вигляд має співачка, можна у цьому матеріалі .