Стало відомо, чому насправді Том Круз кинув росіянку: в діло залучився олігарх з рф

Новини шоубізнесу
8 620
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Том Круз
Фото: Getty Images

Ви ж памʼятаєте, що зірка Голлівуду кинув дівчину відразу після того, як познайомився з її дітьми?

Як тільки у Мережі заговорили про стосунки Тома Круза з росіянкою, несподівано їх роман вмить закінчився . Дехто навіть припускав, що зірка Голлівуду просто не хотів псувати свою репутацію будь-якими звʼязками з рф, тому кинув Ельсіну Хайрову. Однак справжня причина виявилася не менш цікавою. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Інсайдер з близького оточення Тома Круза розсекретив, що насправді підштовхнуло актора обірвати стосунки з донькою колишнього депутата держдуми рф Ріната Хайрова. У коментарі Page Six джерело зазначило, що неабияк цьому посприяв колишній Ельсіни, російський олігарх Дмитро Цвєтков.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак ні, чоловік не намагався повернути втрачене кохання, а навпаки неабияк радів новим стосункам своєї ексдівчини. Ба більше, олігарх почав хизуватися тим, що нібито має якесь відношення до Тома Круза. Тому в інтервʼю Цвєтков постійно вигадував якісь нісенітниці та ганьбив голлівудського актора. Схоже, саме цього й не витримав Том і вирішив, що “чиста” репутація йому значно важливіша за звʼязки з росіянкою.

Він (Том Круз – прим. ред.) знімається у фільмах і продовжує це робити, а ексчоловік щоразу верзе нісенітниці, коли про Тома згадують у пресі. Вони (команда актора – прим. ред.) просто не хотіли мати справу з колишнім чоловіком, який кожні кілька тижнів вигадує чергові дурниці,
— наголошує інсайдер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, тальки нещодавно Том Круз познайомився з дітьми Ельсіни Хайрової . Однак відразу після цього голлівудський актор кинув дівчину.