Джессіка Біл кардинально змінила зачіску: фани впевнені, що це до розставання з Тімберлейком (ФОТО, ВІДЕО)

Зіркова краса
608
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Джессіка Біл, фото
Фото: instagram.com/jessicabiel

Поки невідомо, що саме підштовхнуло зірку до змін

Через зізнання Брітні Спірс з'явилися чутки про те, що Джессіка Біл та Джастін Тімберлейк на межі розлучення . А днями зірка взагалі шокувала результатом відвідування перукаря. Більше про це - далі у статті.

Джессіка Біл вирішила змінити імідж. Спочатку вона заінтригувала підписників свого мікроблогу світлиною, на якій поруч з перукарським кріслом лежать обрізані пасма. Все вказувало на те, що зірка попрощалася зі своїм довгим волоссям.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Перукарське крісло, фото
Фото: instagram.com/jessicabiel

Пізніше вона опублікувала відео, на якому позує з зачіскою боб-каре. Джессіка посміхається, тож новий імідж їй явно подобається.

Водночас прихильники акторки шоковані таким перетворенням. Вони вважають його тривожним дзвіночком - нібито “кардинальна зміна зачіски для жінок зазвичай означає розрив стосунків”. Та чи дійсно Біл розлучається з Тімберлейком, готується до нової ролі або ж просто повелася на тренд - покаже час.

Джессіка Біл, фото
Фото: instagram.com/jessicabiel
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Джессіка Біл розповіла, як готувалась до Met Gala 2024. Як зірці вдалося схуднути, просто лежачи в ванній - пишемо у цьому матеріалі .