Все через зізнання Брітні Спірс! Джастін Тімберлейк та Джессіка Біл на межі розлучення

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відверте зізнання Брітні Спірс у своїх мемуарах про вагітність від Джастіна Тімберлейка навсправжки відобразилося на його карʼєрі. Спочатку артиста почали "скасовувати" у соцмережах, а тепер і його шлюб на межі. Що про це відомо – розповідаємо на HOCHU.ua!

Як пише Life and Style, зараз співак та актор Джастін Тімберлейк переживає не найкращий період у стосунках з коханою дружиною, акторкою Джессікою Біл. За чутками, причиною є вихід нашумілих мемуарів Брітні Спірс, де співачка зізналася, що була вагітна від ексбойфренда, але він наполіг на тому, аби вона зробила аборт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами інсайдерів, таке зізнання колишньої дівчини Джастіна Тімберлейка сильно повпливало на його нинішні стосунки. Втім пара намагається зробити усе, аби вберегти шлюб та уникнути розлучення.

Вони кохають одне одного, пройшли сеанси в сімейного психотерапевта, однак вони не вирішили їхні основні проблеми,

– стверджує інсайдер.

Все через зізнання Брітні Спірс! Джастін Тімберлейк та Джессіка Біл на межі розлучення - фото №1
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що сам Джастін Тімберлейк відкрито не коментував скандал з абортом Брітні Спірс. Проте за словами джерела з близького оточення зірок, артист був впевнений, що це їх спільне рішення , адже співачка, так само як і він, ще не хотіла ставати мамою.

Фото: Getty Images