Вона зовсім не старіє! Як Вері Вонг вдається молодо виглядати у свої 74 роки (ФОТО)

Зіркова краса
531
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Вера Вонг, фото
Фото: instagram.com/verawanggang/

Знаменитість не забороняє собі насолоджуватися некорисною їжею та алкоголем

Раніше секретом своєї розкішної фігури поділилась Дженніфер Лопес . Тепер же свої секрети краси розкрила відома американська дизайнерка Вера Вонг. Більше про це - далі у матеріалі.

Американська модельєрка Вера Вонг має чудовий вигляд. Як їй вдається мати молодий вигляд у свої 74 роки, вона розповіла в подкасті Wiser Than Me, який веде акторка, продюсерка та співачка Джулія Луїс-Дрейфус.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, сьогодні багато знаменитостей підтримують тренд на натуральне старіння та сивину. Але Вонг продовжує фарбувати своє довге волосся у темні кольори.

Як пояснює дизайнерка, причина у нерівномірному відростанні сивини.

Проблема в тому, як сивина відростає. Якби я не фарбувалася, то виглядала б як поганий скунс,
- пожартувала знаменитість.

Також Вонг зізналась, що мріє дожити до того, коли її прийомні дочки Сесілія та Жозефіна вийдуть заміж. Дизайнерка прагне пошити їм сукні для важливого дня.

Водночас раніше знаменитість розповідала, що споживає фастфуд та алкоголь. Не відмовляє Вера собі і в солодкому - вона може з’їсти “пончик з кремовою начинкою та цукровою глазур’ю”.

А ось що допомагає їй зберігати молодість - так це, за словами Вонг, наполеглива праця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що відоме подружжя майже одночасно змінило імідж. Який вигляд тепер мають Пріянка Чопра та Нік Джонас - дивіться у цій статті .