Хлої Кардаш’ян зізналась, як позбулася зайвої ваги

Зіркова краса
1 327
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Хлої Кардаш’ян, фото
Фото: instagram.com/khloekardashian

Зірка вирішила назавжди відмовитися від споживання деяких продуктів

Раніше ми писали, як вдалося швидко схуднути Джессіці Біл. Тепер же розповімо про неймовірне перетворення Хлої Кардаш’ян - зірці вдалося “скинути” понад 35 кг. Що вона для цього робила - дізнавайтесь далі у статті.

39-річна американська зірка телебачення та бізнесвумен Хлої Кардаш’ян стала гостею подкасту SHE MD. Під час розмови знаменитість розповіла, як боролась із зайвою вагою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Хлої, вона завжди була пухкенькою, але спортивною. Попри те, що вона займалася спортом, вона ніколи не була в формі.

Хлої Кардаш’ян 2008, фото
Хлої Кардаш’ян у 2008 році. Фото: Getty Images 

Зокрема, зірка дуже набрала у вазі після народження дитини - тоді вона важила 92,5 кг. Але за відносно короткий час Хлої позбулася 36,7 кг і наразі важить 55,8 кг.

Хлої Кардаш’ян, фото
Фото: instagram.com/khloekardashian

За словами Кардаш’ян, її шлях до схуднення почався з голови - їй довелося “перенавчити свій розум”. Більшість дієт, які вона перепробувала в молодості давали лише тимчасовий результат. Тож вона переглянула свою дієту.

Хлої назавжди відмовилася від газованої води, морозива та випічки. Фахівці також розробили для неї персональний план харчування. Знаменитість п’є багато води та регулярно займається спортом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше пластичні хірурги оцінили зовнішність Тома Круза. Чи робив актор ліпосакцію - дізнавайтесь у цьому матеріалі .