Дмитро Гордон зізнався, як йому вдається мати молодий вигляд (ВІДЕО)

Зіркова краса
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Як зберегти молодість - секрети краси Дмитра Гордона
Дмитро Гордон поділився секретами молодого вигляду. Скріншот: youtube.com/@tsn

Шоумен не вдається до пластики або прийому препаратів

Раніше ми показували фотографії 53-річної Клаудії Шиффер без косметики. Супермодель 90-х має такий же розкішний вигляд, як і на початку своєї кар’єри! До речі, незмінною зовнішністю можуть похизуватися і чоловіки. Наприклад, Дмитро Гордон з роками має все такий же молодий вигляд. Як йому це вдається - дізнавайтесь у цьому матеріалі.

56-річний український журналіст та телеведучий Дмитро Гордон з року в рік вражає своїм молодим виглядом. Як йому це вдається, шоумен розповів у інтерв’ю для YouTube-проєкту ТСН “Наодинці”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дмитро згадав свою жартівливу відповідь на цю тему у розмові з телеведучою Лесею Нікітюк. Тоді шоумен заявив, що його секрет у тому, що він “колеться та нюхає”.

Та насправді ж Гордон не вдавався до таких методів або ж пластичної хірургії. Весь секрет у здоровому способі життя, спорті, генетиці та внутрішньому стані.

Нічого з обличчям не роблю. Певним чином це генетика, а ще я не злий взагалі. Це не стосується росіян, але взагалі - не злий. Внутрішній стан завжди відображається на обличчі. Багато займаюся спортом, намагаюся вести здоровий спосіб життя,
- зізнався Дмитро Гордон.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше показала себе без макіяжу блогерка Даша Квіткова. Який вигляд вона має у повсякденному житті - дивіться у цій статті .