39-річна Тіна Кароль відверто відповіла, чи робила пластичні операції (ФОТО)

Зіркова краса
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тіна Кароль робила пластичні операції, чи ні
Тіна Кароль. Фото: instagram.com/tina_karol

Артистка розкрила власні секрети молодості та привабливості

Як відомо, чимало знаменитостей готові на усе, аби зберегти молодість та залишатися привабливими впродовж довгих років. Однак не всі з них ладні піти на крайнощі та довіритися навіть найуспішнішим хірургам. А от чи має Тіна Кароль, яка показалася у військовій формі, досвід пластичних операцій — дізнавайтеся на Хочу!

Судячи з зовнішності Тіни Кароль, навіть час над нею не владний. Адже у свої 39 років артистка залишається молодою та жвавою, а іноді у прихильників артистки складається враження, ніби з кожним роком Тіна Кароль візуально тільки молодшає. Тому не дивно, що чимало людей вдаються в питання, чи робила артистка пластичні операції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Сама ж Тіна запевняє, що пластику ніколи не робила, хоча й замислювалася над цим. Втім співачка стверджує, що боїться таких кардинальних змін у зовнішності. А от що допомагає їй завжди залишатися такою ж неперевершеною, так це активний спосіб життя і систематичний догляд.

Тільки догляд. Жодної операції. Думки бувають, але я перфекціоніст і боюся довіритися,
— запевняє Тіна.
Тіна Кароль зізналася, чи робила пластику
Тіна Кароль. Фото: instagram.com/tina_karol
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, у річницю весілля Тіна Кароль розчулила Мережу емоційним зверненням до покійного чоловіка. Артистка зізналася, що досі не може відпустити свого коханого.