31-річна солістка гурту KAZKA показала свої принади у мокрій сорочці на голе тіло (ФОТО)

Зіркова краса
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександра Заріцька засвітила фігуру у відвертій фотосесії
Олександра Заріцька. Фото: instagram.com/kazka.band

Олександра Заріцька заговорила про прийняття власної зовнішності за будь-яких обставин

Фронтвумен гурту KAZKA, співачка Олександра Заріцька, яка зізналася, чому не поспішає з весіллям , взяла участь у відвертій фотосесії. Артистка постала перед обʼєктивом у звабливих позах, продемонструвавши власне тіло у всій красі.

Такою сміливою фотосесією 31-річна артистка прагнула донести до суспільства важливість не соромитися своєї зовнішності та відчувати себе красивою. На власній сторінці в Instagram Заріцька розповіла , що їй знадобилося багато років і зусиль, аби навчитися приймати та любити себе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На еротичних фото співачка позує у мокрій сорочці без білизни, крізь яку помітні привабливі вигини її тіла, а груди вона делікатно прикриває руками. А фотостудія у тропічному стилі тільки додала кадрам спокусливий настрій.

Знадобилось багато років для того, щоб полюбити себе такою, якою ви мене бачите зараз, і я вдячна людям, які мене оточують і люблять мене такою яка я є, а я в свою чергу хочу нагадати тобі, яка ти прекрасна і неповторна! Не соромся показувати свою красу, навіть якщо вона не входить в “рамки” суспільства,
— підписала кадри Олександра Заріцька.
Олександра Заріцька оголилася в новій фотосесії
Олександра Заріцька. Фото: instagram.com/kazka.band
Олександра Заріцька показалася на еротичних кадрах
Олександра Заріцька. Фото: instagram.com/kazka.band
Олександра Заріцька показалася у сміливій фотосесії
Олександра Заріцька. Фото: instagram.com/kazka.band
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше солістка гурту KAZKA розповіла про весільну сукню мрії . Олександра Заріцька точно знає, яким би мало бути її ідеальне свято.