Емілія Кларк екстремально схудла: прихильники зірки "Гри престолів" сильно стурбовані її виглядом

Зіркова краса
639
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Емілія Кларк помітно схудла
Емілія Кларк. Фото: instagram.com/emilia_clarke

Деякі фоловери підозрюють, що Емілія Кларк надто сильно захопилася відомим препаратом для схуднення

Британська акторка, відома своєю роллю у культовому серіалі "Гра Престолів", нещодавно привернула увагу шанувальників своїм зовнішнім виглядом. Емілія Кларк, якій принц Вільям вручив орден, помітно схудла, що викликало серйозне занепокоєння у її прихильників.

На своїй сторінці в Instagram акторка поділилася новими фотографіями, на яких вона позує у чорній сукні з відкритими плечима. Попри вишуканий образ, фани не змогли не помітити її надзвичайно худу фігуру. Кларк, якій зараз 37 років, завжди мала струнку фігуру, але тепер вона здається ще худішою. Попри це, сама зірка виглядає впевненою і задоволеною своїм виглядом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Емілія Кларк сильно схудла
Емілія Кларк. Фото: instagram.com/emilia_clarke

Проте фанати акторки серйозно стурбовані. У коментарях під її фото вони висловлюють своє занепокоєння та рекомендують Емілії набрати кілька кілограмів, щоб зберегти своє здоров'я. Шанувальники поділилися своїми побоюваннями, наче акторка надто захопилася схудненням і закликають її дбати про себе.

  • Дівчино, тобі треба зав'язати з Оземпіком (препарат для лікування діабету, який часто використовується для швидкого схуднення — прим. ред.)

  • З'їж що-небудь, а то видно твої кістки

  • Що сталося з твоїми пухкими щоками?

  • Занадто худа

  • Все гаразд?? Вона дуже худа,

— залишають коментарі стурбовані прихильники.

Емілія Кларк змінилася до невпізнаваності
Емілія Кларк сильно схудла: реакція Мережі. Фото: скриншот коментарів
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Емілія Кларк приміряла ту ж сукню, що й Кеті Перрі кілька місяців тому. Щоправда, на відміну від співачки, Емілія доповнила свій образ діамантовими прикрасами від Chaumet, з якими вбрання “заграло” по-новому.